Sin Episodes: Emergence krijgt nieuwe gameplay-mode

Maarten (Nosh)
Vandaag heeft Ritual een update voor Sin Episodes: 1 Emergence online gezet. Deze update is via Steam te downloaden, en voegt een hele nieuwe speelbare mode toe aan Sin: Arena mode.

Arena mode is een single-player mode waarbij je series vijanden te verwerken krijgt, en het de bedoeling is om zo lang mogelijk te overleven. Dit alles gebeurt in de vier beschikbare maps: Highrise Lobby, Turbine, U4 Processing Station en The Office.
Je high score wordt automatisch geupload, zodat je meteen kunt zien hoe je het doet in vergelijking met de allerbesten van de wereld.

Deze nieuwe mode is echter geen vervanging voor de ontbrekende multiplayer. Shawn Ketcherside, hoofd game design van Ritual heeft op zijn weblog aangegeven dat er nog altijd een multiplayer mode aan zit te komen voor Sin:
"Just to stem off any rumors, concerns, or worries, Arena Mode is NOT a replacement for Multiplayer.We're still hard at work on that, and it's still slated for a future release."

De nieuwe patch wordt automatisch gedownload zodra je inlogt op Steam. Naast de nieuwe gameplay mode, zijn er ook de gebruikelijke bug fixes aanwezig.