Jaws keert succesvol terug

Morthill
Veel mensen zullen wel bekend zijn met de film Jaws. De film serie draaide om een Grote Witte Haai genaamd Jaws die de wateren onveilig maakte met zijn eetlust. Dertig jaar na de release van de eerste film besloot Appaloosa Interactive, bekend van Ecco the Dolphin, een game te maken als eerbetoon aan deze klassieker. In Jaws Unleashed speel je dus als Jaws en is het je doel in een open omgeving het onveilig te maken voor de mens. Ook nu zijn mensen blijkbaar nog geïnstresseerd in dit concept, want in de VS alleen al verkocht de game sinds 25 mei meer dan 100.000 exemplaren en kwam daarmee vrij hoog in de verkooplijsten.

Ken Gold van Majesco Entertainment gaf aan blij verrast te zijn met het succes van de game. "We are thrilled by the consumer demand we have seen so far for JAWS Unleashed, the strength of the JAWS brand combined with the unique concept of playing as a shark has made this title a standout at retail."

Eind juli moet de game ook in de Europese winkels liggen. Helaas hebben wij niet het geluk dat de Amerikanen hebben. Daar ligt de console-versie namelijk voor $29,99 in de winkel en de PC-versie zelfs voor maar $19,99. Hier zal de adviesprijs gewoon op €39,95 komen te liggen.