Info, screenshots en artwork van Megaman ZX

Maarten (Nosh)
Nadat vorige maand Megaman ZX voor de DS aangekondigd werd, heeft Capcom nu al een flinke hoeveelheid screenshots en character info van het spel vrij gegeven. Ook is er informatie over de vier verschillende vormen die je door het spel heen kan aannemen:

· Model HX - Heeft als wapen kleine plasma cyclonen die het hele beeld vullen, als ze eenmaal geupgrade zijn. Ook heeft HX de hover-ability, waarmee hij vrij door het scherm kan zweven.



· Model LX - Bevriest vijanden met z'n ijs-aanval, en zijn ultieme aanval is een gigantische ijsdraak die hij loslaat op de vijanden. Ook kan hij zich sneller voortbewegen in het water, om zo op plekken te komen die voor andere modellen onbereikbaar zijn.




· Model FX - Heeft de kracht van allesverwoestend vuur, waarmee hij ook ijsblokken kan smelten, om zo de vele geheime locaties te vinden.




· Model PX - Schiet een boemerang, die terugkomt als je hem afschiet. Ook heeft dit model een schild, die alles afweert wat op hem afgeschoten wordt. Ook kan dit model de vele platforms in het spel beklimmen, om zo op nieuwe locaties te komen.




Tenslotte zijn hier nog vier stuks artwork van de vier speelbare modellen.