Screenshots Armored Core: Last Raven

J (SocialDisorder)
Het laatste spel van de Amored Core serie op de PlayStation 2 draagt de titel Last Raven. Na de gebeurtenissen in Nexus hebben de supermachten een alliantie gevormd om één grote supermacht (genaamd "The Alliance") te vormen. Een groep Ravens heeft een verzet georganiseerd, genaamd Vertex, om de dominantie van dit bedrijf op de wereld het hoofd te bieden.

Jij neemt als speler de rol van een eenzame Raven op je. Met de krachtigste mech ooit gebouwd heb jij het lot van de wereld in je handen. Je hebt de vrijheid om aan de zijde van Vertex te vechten, of tegen je voormalige strijdmakkers ten strijde te trekken uit naam van The Alliance. Als je wilt kun je zelfs geen zijde kiezen.

De developer belooft een verhaal met zes mogelijke eindes, en een mech-systeem met bijna oneindig veel opties, onderdelen en wapens. Bovendien heeft de uitkomst van elke missie invloed op de volgende.
Ook de mechs zelf zijn op de schop genomen; zelfs na het verliezen van een arm, been of hoofd, blijft een mech doorvechten, zij het niet meer optimaal.





Armored Core: Last Raven verschijnt op 13 juni 2006 in de VS, over een eventuele Europese release is niets bekend.