Jaws Unleashed trailer online

J (SocialDisorder)
Ontwikkelaar Appaloosa InterActive zal bij de meesten geen belletje doen rinkelen. Als je er echter bij zegt dat deze ontwikkelaar verantwoordelijk is voor Ecco The Dolphin, zullen er ongetwijfeld een hoop lampjes gaan branden.

De ontwikkelaar heeft de Ecco-franchise even laten varen en zijn tanden gezet in een filmlicentie. Appaloosa mag namelijk de ervaring van Ecco loslaten op de bekendste haai uit de filmgeschiedenis; Jaws.

Op PS2, PC en Xbox kunnen spelers binnenkort de oceanen onveilig maken en complete scènes uit de films herbeleven. Net als in de films is Jaws niet de meest populaire vis in het water, en zijn er twee groepen mensen die achter je aan zitten.
Uiteraard is Jaws de beroerdste niet, en kan je ook behoorlijk van je af bijten. Ongezien mensen besluipen om ze vervolgens te laten boeten voor hun onachtzaamheid, of kleine roeibootjes kennis laten maken met drie rijen vlijmscherpe tanden is dan ook het devies in deze game.
Overigens vormen de mensen niet je enige zorgen, ook onder water moet Jaws het opnemen tegen minder vriendelijke fauna, zoals orca's.


Het bekende Jaws-muziekje zal in de game te horen zijn op dit soort momenten

De trailer is hier te bekijken.