[Update] Wii Hide You Seek?

Roy
Het volgende bericht is gebaseerd op een submit waarvan de bron niet meer bestaat. Het bericht op het forum van Nintendo is verwijderd: The Message you are trying to access has been deleted. Please update your bookmarks. Zou de aangekondigde game nog niet bekend gemaakt mogen worden en zou Nintendo daarom het bericht verwijderd hebben?

Het bericht zou in ieder geval vertellen dat er een game voor de Wii in de maak is waarin je online verstoppertje kan spelen met andere gamers wereldwijd.

Het originele bericht:

What game is this you might ask. Well it could perhaps, in my own opinion, be one of the funnest online games out there. No, its not a shooter, a fighter, an RPG, or anything you might expect from an online game, no this is something different.

Introduing Wii Hide You Seek.

Wii Hide You Seek brings a very basic concept into the picture. Its a massive online hide and seek game, featuring numerous locations, such as a Mansion, a neighboordhood, or even a city. It will offer many different ways to play online.

Of het waar is is geheel onduidelijk, maar we hebben er in ieder geval een gerucht bij.

Update: 20-05 10:30

Promo_Guy wist ons in de zijn reactie te vermelden dat het topic op het Nintendo-forum wel bestaat en daar is meer info te vinden over het spel. Er worden teams gemaakt en dit team kan via een microfoon met elkaar (en alleen met elkaar) communiceren.

Elke keer dat je een level speelt zal een level anders zijn. Wanneer je een tuin in loopt om je te verstoppen kan hij de ene keer leeg zijn, maar de volgende keer kan er een hond aanwezig zijn die je kan verraden. Wanneer je bent ontdekt, of je ontdekt iemand dan zul je die echt moeten tikken. Dit doe je door één van de controllers uit te steken en op deze manier de tegenstander te tikken. Wanneer je af bent kun je met een teamgenoot meekijken en ook communiceren, maar je zult de tegenstander niet kunnen zien.

Het zal mogelijk zijn om met 4-16 spelers tegelijktijd verstoppertje te spelen in een aantal verschillende modes. Hoe de besturing precies zal werken is nog niet helemaal bekend en wanneer het spel zal uitkomen is natuurlijk ook nog niet bekend.

Het is nu nog steeds de vraag of het spel echt bestaat of dat het alleen verzonnen is door een user op het Nintendo-forum. Hij zegt dat er binnenkort meer info zal komen in het blad Nintendo Power. Voorlopig heeft Nintendo nog niks officieel bevestigd.

Klik hier voor het topic