[Update] Super Smash Bros. Brawl trailer

Tom (Pitom)
Het was al langere tijd bekend dat er een Super Smash Bros. game op de Wii zal gaan verschijnen. Tijdens de Nintendo persconferentie hoorden we er helaas niets over, gelukkig krijgen we nu dan toch nog een trailer. In het filmpje zie je duidelijk de grafische transformatie van GameCube-characters naar de Wii-characters, tevens komen we enkele verrassende nieuwkomers tegen.

Bekijk trailer



Update

Philipnorth meld op het forum dat Super Smash Bros. Brawl geen gebruik zal maken van motion-controlled attacks. Het spel blijft volledig compatible met de GameCube controller en de reden waarom Sakurai dit besloten heeft is dat hij niemand wil benadelen of bevoordelen qua controls.

Naast de multiplayer mode op 1 console zal SSBB ook Online Multiplayer ondersteunen, maar verdere informatie is hier niet over bekend gemaakt.

Super Smash Bros. Brawl zal in 2007 op de Wii verschijnen.

Update 2
Inmiddels heeft Nintendo de officiele site van Super Smash Bros. online gezet. Het lijkt erop dat de naam van het spel veranderd is in Super Smash Bros. Dojo.
Veel meer dan de theme muziek van het spel, wat screenshots en een introductie van Masahiro Sakurai, de director van het spel, is er nog niet te vinden, maar waarschijnlijk zal dat snel veranderen.

Met dank aan philipnorth voor de submit.