F.E.A.R. krijgt een add-on

Bernd (Retuobak)
Eigenlijk was het al geruime tijd bekend, maar nu is het dan eindelijk officieel, de PC-versie van de first person shooter F.E.A.R. krijgt een add-on.

De add-on, die de subtitel Extraction Point mee zal krijgen, zal nieuwe wapens, vijanden en logischerwijs locaties bevatten om zich verder te onderscheiden van het origineel. Ook kan de speler weer rekenen op een groot aantal schrikmomenten zoals die ook al aanwezig waren in het origineel.

De add-on wordt ontwikkeld door TimeGate Studios (Kohan, Axis & Allies) in nauwe samenwerking met Monolith productions, de maker van het origineel. De add-on zal voor het eerst getoond worden aan de wereld op de E3-beurs die op 10 mei van start gaat in Los Angeles. F.E.A.R. Extraction Point zal deze herfst nog in de schappen liggen voor de PC.

Let op: het onderstaande kan spoilers bevatten voor de mensen die F.E.A.R. nog niet hebben uitgespeeld

De add-on zal de terugkeer markeren van het gevreesde meisje Alma waar het origineel ook al om draaide. De add-on zal zich afspelen in de de verwoeste stad die je achter gelaten hebt in het origineel en je mag de strijd aan gaan met Alma en een nieuw leger aan psychisch bestuurde supersoldaten.