Oblivion Topless Mod verschenen

Jeroen (washandje)
We zaten er met smart op te wachten en hier is hij dan: de topless mod voor Oblivion. Bij de meeste populaire games is er altijd wel iemand die zo snel mogelijk de game probeert om te zetten in een naaktstrand en bij deze is dat dus gelukt. Volgens de maker was de mod een eitje om te maken:
"[...]
In the process of trying to create a nude skin for Oblivion, I found Bethesda had already done all the work for me. They just covered it up with underwear afterwards. (At least in my version — I know sometimes European versions are different, as those cultures accept the human body better.)

Bethesda’s skins/models don’t really look amazing once they’re actually in the game, though… I’m sure someone will make better ones sooner or later. I’ll be looking forward to it too.
[...]"


Had Bethesda gerekend op perverselingen die dit zouden proberen en wilden ze dit steunen? Of hadden ze al naakte personages in de planning? Voor de mensen met de PC-versie van Oblivion is de mod hier te downloaden. Of er ook een versie voor de 360 komt die $2.50 gaat kosten is nog niet bekend.