Nieuwe plannen Microsoft voor Japan

Morthill
Dat de Xbox 360 tot nu toe eigenlijk geflopt is in Japan is geen geheim, en dat zit natuurlijk niet lekker bij Microsoft. Maar Microsoft is nog niet bereid om de strijd op te geven in het land van de rijzende zon, ze hebben besloten de stier bij de horens te pakken en 6 april zullen ze dan ook een persconferentie geven, alwaar ze de nieuwe marktstrategie voor Japan gaan uitleggen.

Takashi Sensui, General Manager van de Xbox Division in Japan, zal gedurende een presentatie van ongeveer 90 minuten uitleg geven over de nieuwe regelingen binnen de Japanse tak van het bedrijf, tevens zullen er nieuwe games aangekondigd worden voor de Xbox 360.

Niet alleen wordt dit het eerste publieke optreden van Takashi Sensui sinds hij Yoshiro Maruyama verving bij Microsoft; tevens wordt Microsoft in de gelegenheid gesteld om de presentaties van Sony en Nintendo tijdens de Game Developers Conference het hoofd te bieden.

De vraag is dus, hebben ze bij Microsoft geleerd van hun fouten rond de Xbox en de 360 tot nu toe, en nog beter, is het niet al te laat. We zullen het wel merken.



Takashi Sensui