Fatality!

Roy
Nee, geen nieuwsbericht over die ene gamer die wel aardig goed is. Dit bericht gaat over Mortal Kombat, en wel over Ultimate Mortal Kombat (de game die je kan zien als een samenvatting van de delen 1 t/m 3).


Een screen uit Ultimate Mortal Kombat

Iedereen die een beetje bekend is met Mortal Kombat weet dat de game niet alleen om het vechten draait, maar dat de manier van het gevecht beeindigen minstens zo belangrijk is. Er zijn bijvoorbeeld Fatalities (op gruwelijke wijze je tegenstander ombrengen), Animalities (verander in een beest en eet je tegenstander op) en Babalities (verander in een jankende baby).

Om je geheugen even op te frissen (of om jonkies kennis te laten maken met de old-skool Mortal Kombat games) is er een compilatiefilmpje verschenen op het net waarin je alle Fatalities, Animalities, Babalities, etc nog even kunt bekijken.

Let op, er zitten nogal wat bloederige stukken in en er vliegen ook een aantal botten door het scherm. Kinderen onder de twaalf die het verschil tussen games en realiteit nog niet kennen mogen niet kijken, ook niet stiekem!