Untold Legends: Dark Kingdom officieel aangekondigd

Bernd (Retuobak)
Na een paar kleine screenshots en wat geruchten eerder is vandaag Untold Legends: Dark Kingdom officieel aangekondigd voor de PlayStation 3. In de action RPG kun je kiezen uit drie verschillende personages waarmee je horden monsters te lijf gaat. Enkele features van de game aldus de developer:

-Next-gen graphics: De game zal volgens de developer 'next-gen' graphics bieden en hoge resolutie textures kennen. De game is ontworpen voor weergave op 1080p displays.
-Uniek gebruik van physics: Dankzij de Cell CPU in de PS3 kunnen de personages in Untold Legends: Dark Kingdom objecten kapot slaan of ze gebruiken als wapen. Je kunt zelfs tegenstanders gebruiken als wapens door ze op te tillen en ze tegen andere vijanden aan te werpen.
-Goed vechtsysteem: Volledige controle over elk gevecht, lange combo's maken, tientallen spreuken en speciale vaardigheden die je tijdens je reis op zult doen zullen je helpen de vele vijanden te verslaan.
-Diepe characterprogressie: Door de game heen zal je personage steeds meer vaardigheden opdoen en kun je nieuwe items vinden die je personage zullen helpen tijdens de gevaarlijke reis.
-Co-op en internetmodussen: Samen met je vrienden online tekeer gaan tegen- of met elkaar.

Er zijn ook een aantal screenshots en wat character-art vrijgegeven, deels hoge resolutie versies van de paar screenshots die eerder beschikbaar waren en deels nieuwe.