[Gerucht] Informatie over Ubisofts Revolution plannen

Leo (leejow)
Op de site van Revo-Europe verscheen nieuwe informatie betreffende Ubisoft en de Nintendo Revolution. Een van de leden zou op bezoek zijn geweest bij publisher Ubisoft en een aantal van zijn bevindingen hebben gepost op het forum. Zo bevestigt hij dat er een nieuwe Turtles game komt, die volgens hem de eerste goede Turtles game zal worden. Verder zijn er titels in ontwikkeling zoals Splinter Cell 4, Killing Day en een nog niet aangekondigde game van Free Radical Design. Verder nog een FPS die exclusief voor de Nintendo Revolution.

Verder zal Reggie Fils-Aime tijdens een bijeenkomst dit jaar nog een aantal grote aankondigingen doen omtrent de Revolution. De insider meldt tevens dat de specs van de console niet te vergelijken zijn met die van de Xbox 360, maar dat hij grafisch wel degelijk een concurrent zal zijn.

De betrouwbaarheid van deze informatie valt nog maar te betwijfelen. Opvallend is wel dat Revo-Europe zelf ook een nieuwsbericht had geplaatst met deze informatie, maar deze is inmiddels al verwijderd.