Resultaten eerste FIFA Interactive World Cup bekend

-Mzraki-
Dit jaar organiseert Electronic Arts samen met Microsoft voor de tweede keer een nationaal kampioenschap. In dit kampioenschap wordt gestreden met behulp van FIFA 2006 om zo de beste FIFA speler van de wereld te worden. De eerste Nederlandse voorronde van de FIFA Interactive World Cup is afgelopen zaterdag in het stadion van PSV gespeeld.

De eerste plaats werd opgeëist door Samir Moughrabi, die onder de nick naG | nAzAr3ne speelt, Walter Pals (naG |WallieP) werd tweede.

De finale werd gespeeld door Chelsea tegen Arsenal. In de eerste helft van de reservetijd stond Chelsea al met 1-0 voor. Chelsea wist deze voorsprong te behouden en dus kon nAzAr3ne zich de winnaar noemen.

De weg naar een finaleplaats gebeurt in vier stappen, waarvan de eerste dus al afgelopen zaterdag gespeeld is. Allereerst zijn er de regionale voorrondes, daarna vindt op 12 november de nationale finale plaats tijdens de Power Unlimited Gameplay in de Rai. De Nederlandse kampioen gaat dan op 10 december naar Parijs om daar de Europese finale te spelen.