MMOG gooit roet in scheiding

Steven (Steeven)
Stel je voor, je speelt een MMORPG en komt iemand tegen. Het blijkt iemand van het vrouwelijke geslacht te zijn en je leert elkaar beter kennen. Een ontmoeting in het 'echte level' volgt en beide mensen worden stapelverliefd op elkaar. Een mooie bruiloft maakt het feestje compleet en niets staat een mooie toekomst nog in de weg. Tot de liefde is opgebrand.

Dit overkwam twee mensen uit China. De man en de vrouw speelden Legend of Mir 2 toen ze elkaar voor het eerst leerden kennen. Ze trouwden, maar na een tijdje bleek dat toch niet zo verstandig. Nu ze willen scheiden ruziën ze over de characters van de MMORPG. Ze hebben namelijk meer dan tien accounts aangemaakt, waarvan elke character zo rond de level 40-50 is. En aangezien scheiden ook delen betekent...De accounts, characters en items zijn zo rond de 50.000 yuan waard, wat ongeveer 3500 Britse pond is.

De man wil de accounts houden en biedt in ruil het appartement aan zijn vrouw aan waar ze in wonen. Maar de vrouw wil hier niets van weten. Zij wil het appartement verkopen en het geld delen. Daarnaast wil ze de accounts van de MMORPG ook eerlijk delen. De advocaten van het voormalige stel zoeken nog steeds naar een oplossing. Misschien moeten we blij zijn dat ze geen kind hebben.