Hello Kitty Roller Rescue screenshots

Astrid (lizardtattoo)
Er zijn nieuwe screenshots vrijgegeven van Hello Kitty Roller Rescue, de lieftallige action-adventure voor de GameCube. Ook is er meer informatie over de speelbare en niet-speelbare figuurtjes binnen het spel.

Het verhaal achter Hello Kitty Roller Rescue gaat als volgt: de boosaardige Block-O droomt ervan om het hele universum te kunnen overwinnen. Hij verlaat zijn thuisplaneet Planet Cube om een nieuw doelwit te zoeken. Hij ontdekt dat de bewoners van de aarde de vreemde gewoonte hebben om na het ontvangen van een kadootje de verpakking weg te gooien. Omdat hij denkt dat de doosvormige verpakkingen soortgenoten van hem zijn, valt hij de aarde aan om wraak te nemen. Aan Hello Kitty en haar kleurrijke vriendenschare de taak om dit te verhinderen...

Het spel wordt ontwikkeld door XPEC Entertainment Inc. en uitgegeven door Namco Hometek Inc., en het moet in augustus op de markt komen.

De hoofdrollen in het spel worden vervuld door:
Hello Kitty. Geboren in Londen op 1 november. Weegt evenveel als drie appels.
Badtz-Maru. Geboren op Hawaii op 1 april. Ondeugende pinguïn die foto's van bad guys in films spaart.
Block-O. Domme heerser van Planet Cube. Wil het hele universum overwinnen maar tot nu toe wil dat niet zo lukken. De aarde is zijn volgende doelwit.
Block-Lord. Generaal in het leger van Block-O. Ontwerper van het invasie-plan "Mysterious Box Project".

Daarnaast zijn er een stuk of twintig Non-Playable Characters (NPC's) die verschillende functies vervullen zoals Interface (save/load game en game configuration), Combat (dit figuurtje volgt Hello Kitty en helpt haar het level te voltooien door de vijanden af te leiden of aan te vallen) en Items Provider (geeft tips om het level te voltooien of items waarmee Kitty's strength toeneemt). Dit zijn onder andere Mimmy (Kitty's tweelingzusje), de familie White, de kikkers Koroppi en Keroppi, Kiki en Lala, Tabo, waakalligator Pochi en hamster Kuririn.