Nieuwe rassen voor Nintendogs

Astrid (lizardtattoo)
De Amerikaanse versie van Nintendogs, die in augustus in de winkels zal liggen, zal drie rassen bevatten die niet in de Japanse versie zitten. Of dit ook voor de Europese versie gaat gelden is nog niet bekend. De drie nieuwe rassen zijn: boxer, golden retriever en Syberische husky.

De 'virtual-pet game' Nintendogs komt in drie versies op de markt: Chihuahua and Friends met naast een Chihuahua, een Duitse herder, een King Charles spaniel, een Yorkshire terrier en een Shetland sheepdog nu ook een boxer; de Miniature Dachshund and Friends-editie zal naast een teckel, een beagle, een mopshond en een Shih Tzu de nieuwe rassen golden retriever en Syberische husky bevatten. De Labrador Retriever and Friends versie blijft ongewijzigd met een Labrador Retriever, een dwerg-Schnauzer, een poedel, een Pembroke Welsh corgi, een Shiba Inu en een Doberman pinscher.

In Japan is de (non-)game waarin spelers een pup moeten grootbrengen een ongekend succes. De hondjes moeten gevoerd worden, je moet ze uitlaten, met ze spelen, ze aaien en wassen en commando's aanleren. Virtuele honden-eigenaren kunnen hun dieren ook draadloos met elkaar laten spelen.
Er zijn nog geen screenshots van de nieuwe rassen.