Adventure RHEM 2 krijgt releasedatum

Astrid (lizardtattoo)
RHEM was een erg ingewikkeld puzzel-adventure dat in principe bestond uit één groot doolhof waarin je door het overhalen van schakelaars en het aansluiten van pijpen je weg moest zien te vinden. Het spel werd gemaakt door één persoon, Knut Mueller. Mede door de beperkte verkrijgbaarheid is het nooit echt bekend geworden bij het grote publiek; toch werd het spel zeer gewaardeerd door liefhebbers van adventures die draaien om de puzzels en het niet moeten hebben van het verhaal.

Een jaar of wat geleden werd aangekondigd dat er gewerkt werd aan een opvolger, RHEM 2. Nu is er eindelijk een releasedatum bekend geworden, het spel zal op 14 juli op de Noord-Amerikaanse markt verschijnen voor PC en MAC. Deze aankondiging gaat vergezeld van een aantal screenshots. Of het spel ook in Europa uit zal komen is niet bekend. RHEM 2 wordt uitgegeven door Got Game Entertainment.

In RHEM 2 onderzoeken Zetais en Kales een verborgen stad in ondergrondse grotten. In het uitgebreide grottenstelsel bevinden zich tal van geheime kamers, ingewikkelde paden, tunnels en waterstromen.