American McGee werkt aan nieuwe game

Alex (Lexie)
Het heeft een tijdje geduurd, maar American McGee werkt weer eens mee aan een game. Een vorige bekende game waaraan hij heeft meegewerkt was American McGee's Alice in Wonderland: een zieke versie van het originele "sprookje" . De nieuwe game gaat Bad Day L.A. heten en belooft nu al een aparte ervaring te worden.

Het wordt een third-person actie/adventure-achtige satirische comedy waarin je L.A. moet reddden van zombies, aliens en natuurrampen. Er zit een wilde verhaallijn en en de game belooft een unieke grafische stijl te krijgen. De hoofdpersoon is een cynische incorrecte held: Anthony Williams. Nou ja held, je bent een zwerver die met zijn winkelkarretje (inclusief blikjes?) over straat zwerft. Met behulp van de omgeving zul je je moeten redden terwijl er allerlei rampen plaatsvinden in L.A.

McGee belooft dat de game de ene helft van Amerika zal beledigen en de andere helft een uitweg zal bieden van hun alledaagse leventjes. De game is een satire op het moderne Amerika dat in een cultuur van angst gedompeld lijkt. Bad Day L.A. zal zowel voor de Xbox als voor de PC uitkomen.