Codemasters op jacht tijdens E3

Dirk (Vagere_Hein)
Codemasters heeft vandaag aangekondigd dat bestuursvoorzitter en tevens directeur David Darling een 'oorlogsschatkist' van meerdere miljoenen dollars tot haar beschikking heeft voor de acquisitie en de financiering van nieuwe projecten op de E3 in Los Angeles. De aankondiging volgt op het nieuws dat Codemasters recentelijk een grote kapitaalinjectie gekregen heeft van Benchmark Capital Europe, een verstrekker van kapitaal. Codemasters is van plan om nieuwe titels voor de huidige en de nieuwe generatie consoles aan te kopen. Daarnaast zal het (online) PC-projecten aan gaan kopen.
"[...]
"If you're developing an unsigned title or not receiving satisfaction or support from your current publishing arrangements, we want to talk to you," says Zetterberg. "Get in touch, we'll meet at E3 and discuss the international publishing and distribution that Codemasters delivers."
[...]"


Ben jij toevallig een developer met potentie en een briljant idee en ben je dit jaar ook aanwezig op de E3 voor zaken? Neem dan contact op met Peter Zetterberg en zijn team via acquisitions@codemasters.com.