50 Cent krijgt eigen game

Jeroen (washandje)
Rapper 50 Cent heeft eerder al eens gezegd dat hij zijn eigen videogame wilde en dat lijkt nu bevestigd te worden. Op MTV.com is namelijk nieuws verschenen over de game 50 Cent: Bulletproof. Deze titel is gebaseerd op een schietincident in 2000 waar 9 kogels 50 Cent raakten, maar hij het toch overleefde.
50 Cent kreeg al een voice-acting rol aangeboden voor GTA: San Andreas, maar deze heeft hij afgeslagen. Nu zegt hij het volgende:
"[...]
I'm out to destroy the competition and my video game is no different. I plan to shake up the video game world like I did the rap world.
[...]"


In de game kruipt de speler in de huid van "fifty" en moet je een internationaal complot ontrafelen. De muziek zal natuurlijk verzorgd worden door de rapper zelf. Bovendien zul je zelf muziek kunnen mixen in een 'music lab'. De stemmen in de game zullen onder andere worden ingesproken door Dr. Dre en andere leden van G-Unit.
Hier kan je een gecensureerde trailer van de game vinden.

Op welke platforms de game zal verschijnen en wanneer is nog niet bekend.
Er is officieel ook nog niks bekend over de publisher van de game, maar de videostream staat onder copyrigt van Vivendi Universal...