Moment of Silence nieuws

Astrid (lizardtattoo)
Het adventure-spel the Moment of Silence kreeg in het thuisland van developer House of Tales, Duitsland, unaniem hoge cijfers. De Britse publisher Digital Jesters gaat de Engelstalige versie uitgeven in Groot-Brittannië, de Benelux en Zuid-Afrika. Het spel zal vanaf 5 november verkrijgbaar zijn.

Wij hebben twee nieuwtjes over het spel:
Naar aanleiding van een enquête onder adventuregamers is besloten alleen een DVD-versie in winkels te verkopen. "We nemen de meningen van onze fans erg serieus," zegt Leo Zullo, marketing director van Digital Jesters, "maar de resultaten van de enquête waren nogal overtuigend dus we hebben ervoor gekozen hen te geven wat ze willen. Digital Jesters koestert graag de community spirit, en onze fans lijken echt onder de indruk. We hebben de tijd genomen om hen beter te leren kennen - en we hebben er alle vertrouwen in dat ze tevreden zullen zijn met wat ze gaan zien." Wie per se een CD-versie wil kan deze overigens wel via de website van Digital Jesters bestellen.

Een bijzondere manier van marketing voor adventuregames is het uitzenden van tv-spotjes. Reclamepotjes over The Moment of Silence zijn momenteel rondom de 0Sky One-serie Battlestar Galactica voor tijdens en na iedere uitzending te zien. De spotjes zullen gedurende de hele serie te zien zijn en zijn ook te downloaden op de Moment of Silence website.