Voordelig Halo 2 Xbox Livepakket voor Europa

Alex (Lexie)
Microsoft heeft aangekondigd dat er een limited edition van Halo 2 uitkomt in Europa. Deze limited edition zal op 11 november in de UK uitkomen. De limited edition bevat Halo2, een Xbox Live Voice Communicator en een abonnement op Live voor twaalf maanden.

Groot voordeel dus voor de spaarzame Xboxbezitters die nog niet Live zijn gegaan. Het pakket wordt verkocht voor £59.99 .

"Halo2 is de meest gewilde game deze kerst en deze aanbieding geeft iedereen de kans om Xbox Live te beleven. Het is een fantastische aanbieding voor gamers in heel Europa; de meest besproken Xbox game van 2004 en de beste game-ervaring voor een schappelijke prijs", aldus Richard Teversham, directeur van Xbox Product Marketing, EMEA.

Er is ook nog een andere manier om Xbox Live uit te kunnen proberen, zonder verplichting voor een abonnement. Iedereen met een Xbox en een breedbandverbinding kan Live helemaal gratis uitproberen voor twee maanden door een van de volgende games te kopen: Halo 2 (de standaard versie), FIFA Football 2005 en vele, vele andere. De games waar het om gaat hebben een trial sticker op het hoesje.