HD Interactive en Mithis werken aan nieuwe RTS

Maarten (kepler)
HD Interactive en de Hongaarse games-developer Mithis gaan samen werken aan een nieuwe RTS-game. De naam van het spel is echter nog niet bekend, maar wel bekend is dat de ontwikkelaars van "Codename: Panzers - Phase One" mee zullen helpen met het ontwerpen van het nieuwe spel.

Mike Klumper van HD Interactive: "Deze RTS-game zal next-gen technologie bevatten, verbluffende graphics en een fantastische gameplay. Een gedeelte van de gameplay zal compleet nieuw zijn in het RTS-gebied. Meer details zullen binnenkort bekend gemaakt worden, maar van wat ik gezien heb weet ik dat het een fantastisch spel zal worden."

Deze RTS-game is de tweede samenwerking tussen Mithis en HD Interactive: 'Nexus - The Jupiter Incident' zal binnenkort uitkomen en is de eerste samenwerking.

"Ik ben tevreden met deze deal, maar eigenlijk was het een logisch gevolg. We wilden meer projecten doen met Mithis al vanaf het begin. Vanaf het moment dat we Nexus ontwikkelden waren er plannen voor een verdere samenwerking," aldus Mike Klumper, Managing Director van HD Interactive in Amsterdam.

Het nog naamloze spel staat in de planning voor het tweede kwartaal in 2006. Nog even geduld dus.