Ghost Recon 2 filmpje

Alex (Lexie)
Ubisoft is on fire vandaag met het plaatsen van preview filmpjes. Nadat er al twee nieuwe filmpjes van de nieuwe Prince of Persia verschenen, komt het bedrijf nu ook met een Ghost Recon 2 video.

Ubisoft heeft de developer Red Storm de opdracht gegeven om deze tactische oorlogsshooter voor de GameCube te maken. Er is nog niet veel bekend over de game, maar er is al wel een filmpje verschenen met footage uit de game. Tijdens het filmpje vertelt een developer over de verschillende features in de game.

Alain Corre van Ubisoft had er het volgende over te zeggen:

"Ghost Recon wordt gezien als een van de topsellers, en we proberen in deel twee te behouden wat deel één zo goed maakte. In Ghost Recon 2 word je midden in de choas van een moderne oorlog geplaatst, waardoor de intensiteit toeneemt. Onze teams hebben hard gewerkt om te zorgen dat de gamer nog meer in het spel gezogen wordt, en het resultaat is werkelijk verbluffend. Je voelt je als een radertje in een immense oorlogsmachine tijdens het spelen."

Veelbelovende woorden, nu maar hopen dat ze ook waargemaakt worden. De GameCube kan namelijk nog wel een goede shooter gebruiken, omdat het bij deze console nog een beetje aan toppers in dit genre ontbreekt. Het filmpje belooft in ieder geval veel goeds, nu is het hopen dat ze deze lijn vast kunnen houden.

Klik hier voor het filmpje!