Susan Boyle is even onbereikbaar

Redactie

Je vond het al een tijdje verdacht rustig rondom Susan Boyle? Dat kan kloppen. De Britain's Got Talent sensatie is namelijk nog al lastig te bereiken.

Tot voor kort was de aimabele Britse gewoon te vinden in het telefoonboek van haar woonplaats Blackburn. Maar sinds haar doorbraak in de Britse talentenjacht werd Boyle overstelpt door telefoontjes van fans en journalisten. Volgens een bron in het Britse tabloid The Sun zorgde haar internationale faam ervoor dat de zingende huisvrouw ook 's nachts geen oog meer dicht deed. "Susan werd vaak midden in de nacht gebeld, omdat ze over de hele wereld bekend is. Haar telefoon stond roodgloeiend".

Om een einde te maken aan alle ellende heeft de telefoonmaatschappij Susan een nieuw, geheim, nummer gegeven. Dit was de enige manier om een einde te maken aan de overlast die Susan's fans veroorzaakten. "We hebben geprobeerd Susan een mobieltje te geven, maar ze is nogal een technofoob. Zo heeft ze pas sinds vorige maand internet", aldus een bron in The Sun.


Susan Boyle is even onbereikbaar  (foto: DAG)