Met poep besmeurde passagier valt steward aan

Nan (NanKing)

In de Verenigde Staten  wordt een onderzoek ingesteld om na te gaan hoe een psychiatrisch patiënt zonder begeleiding een vliegreis heeft kunnen maken. De man ging van Houston naar Omaha om vakantie te houden. Passagiers zagen de man bedekt in zijn eigen uitwerpselen uit het toilet komen.

De passagiers die voorin zaten werden in eerste instantie door de enige steward aan boord naar het achterste gedeelte van het vliegtuig gedirigeerd. Echter toen de in uitwerpselen bedekte man de steward aanviel, schoten enkelen te hulp. “Ik hoorde rumoer en gegil" zegt Stacy, die liever haar achternaam geheim houdt, “ik draaide me om en zag de arme steward op zijn rug liggen en de man op hem inslaan”. Twee mannelijke passagiers hebben de besmeurde man uiteindelijk overmeesterd.

De man is niet gearresteerd maar overgedragen aan professionele hulpverleners. Tot een strafzaak tegen de passagier komt het  hoogstwaarschijnlijk niet, omdat hij niet ter verantwoording geroepen kan worden wegens zijn psychische gesteldheid. De FBI onderzoekt hoe het mogelijk was dat de man zonder toezicht heeft kunnen reizen.  

Met dank aan badtothebone voor de submit