Man laat keeshondjes zijn pik likken

Rob (R@b)
Icoon OpmerkelijkDe 68-jarige B. K. uit het Zuid-Hollandse Arkel is gisteren conform de eis veroordeeld tot 200 euro boete wegens het respectloos omgaan met de keeshondjes van zijn buurvrouw. De man had in de tuin van zijn buurvrouw de hondjes aan zijn geslachtsdeel laten likken.

Dat deed K. terwijl hij wist dat zijn knappe buurvrouw thuis was. De vrouw eiste 2.000 euro schadevergoeding omdat zij door deze gebeurtenis slecht kon slapen en daardoor haar werkzaamheden als fotomodel niet kon doen. Die eis werd al niet door het Openbaar Ministerie overgenomen omdat het niet om immateriële schade handelde.

De rechter zei dat de dat buurvrouw zich nu niet meer veilig voelt in haar eigen huis. ''Deze man moet gestraft worden, want hij heeft mijn leven vreselijk gemaakt'', las hij voor uit haar verklaring.

De reclassering wees erop dat de man zich vreselijk schaamde voor zijn pikkelik daad. Dat zei de man zelf ook tegenover de rechter: ''Ik heb nog nooit iets meegemaakt. Ik heb zelfs nooit een bekeuring gehad. Dit is echt één keer, maar nooit weer.''