Tiësto vindt Nederlanders verwend

Robin (Robin2130)
Icoon MuziekDJ Tiësto (Tijs Verwest) vindt Nederlanders oppervlakkig, te nuchter en bovendien verwend. "In Nederland zijn we gewoon zo verwend. Als ik hier optreed, vindt iedereen het 'wel leuk', maar wanneer ik in Argentinië sta, met een veel kleinere show, gaat iedereen de hele avond uit zijn dak", aldus Thijs Verwest.

DJ Tiësto vindt dat Nederlanders erg gereserveerd reageren tijdens een show. "Die roepen pas aan het eind van de show 'we want more', dan denk ik: what the fuck. Laat dan eerder merken hoe cool je het vindt". Tiësto ziet zichzelf nog steeds als de grootste dj ter wereld. Na een ridderorde, vele prijzen, een eigen restaurant, optredens met de Blue Man Group en veel artiesten die hem bellen voor een remix is dat volgens Tiësto geen vreemde gebeurtenis.

"Justin Timberlake heeft gevraagd een nummer voor zijn nieuwe album te remixen. Ook is er contact met Snow Patrol, The Police en Annie Lennox". In de komende maanden treedt Tiësto op in landen als Oekraïne, Oostenrijk en Schotland. Hij geeft voorlopig nog geen concert in Nederland.