Ophef om doden geit voor promotie spel Sony

Ferry (Veerboot)
Sony heeft zich in Engeland de woede van dierenbeschermers op de hals gehaald. Tijdens een feestje voor de promotie van het nieuwe spel God of War 2 werd gebruik gemaakt van een vers geslachte geit.

Gasten werden uitgenodigd om in de maag van het beest te graaien naar zoetigheid in de vorm van ingewanden. Wie het meeste kon eten kon hiermee goodies verkrijgen. Dit alles werd opgeleukt door de nodige topless modellen. Een verslag van deze Romeinse orgie was te lezen in de nieuwste editie van UK PlayStation magazine.

Na de ophef heeft Sony besloten om alle 80.000 exemplaren van het blad terug te roepen en het artikel in kwestie te verwijderen. Het kwaad is echter al geschied aangezien foto's van het feestje inmiddels hun weg hebben gevonden naar de Engelse Boulevardpers, die groots en gretig met dit verhaal uitpakt.

Via een woordvoerder van Sony zijn inmiddels excuses aangeboden. Politiek en maatschappelijke organisaties buitelen echter over elkaar heen om kritiek te leveren op God of War, Sony en games in het algemeen.

Dode geit

Zie voor meer gamesnieuws FOK!games!
Met dank aan BloodRayne voor de submit.