Chris Tucker getuige voor Michael Jackson

Johan (LWaS)
Chris Tucker en zijn vriendin spelen een grote rol in de kindermisbruik zaak tegen Michael Jackson. De twee hebben vaak opgepast voor Gavin (de jongen die centraal staat in de aanklacht tegen Jackson) en zijn broer en zus. Tucker zelf is een goede vriend van Jackson en speelde ook mee in diens clip ‘You rock my world’.

Gavin was regelmatig aanwezig op de set van Rush Hour 2 waarin Jackie Chan en Chris Tucker de hoofdrol speelden. Volgens de regisseur van de film, Brett Ratner, was de jongen erg eigenwijs voor zijn leeftijd: "Gavin zat vaak in de regisseursstoel en wanneer ik hem vroeg op te staan vertelde hij me dat ik op kon rotten. Hij vertelde me af en toe zelfs hoe ik mijn film moest maken! Hij is eigenwijzer dan ik was op die leeftijd. Als iemand hem zou willen betasten zou hij die persoon in zijn gezicht slaan. Hij is bijna een volwassene."

Verder verklaarde hij dat hij verwacht dat de rol van Chris Tucker centraal zal staan in de verdediging van Michael Jackson. De moeder zou haar kinderen hebben aangemoedigd om Tucker ‘daddy’ te noemen. Hetzelfde deed ze ook al bij Jackson. Brett Ratner zegt altijd al zijn verdenkingen over de moeder te hebben gehad: "Ik had altijd al het rare gevoel dat de moeder Jackson zou proberen erin te luizen."

En Brave_Sir_Robin, bedankt voor het herschrijven en in de submit gooien van dit artikel!