[Reclame] De FOK! F1manager!

Vincent (Ali Salami)
advertentie


Ken jij de F1manager van FOK! al? Inmiddels hebben zich al meer dan 1200 spelers aangemeld, die vanaf 7 maart individueel strijden om de mooie prijzen en in de subleagues voor de eer. Ook jij kunt je eigen teambaas zijn. Op de website van de F1manager lees je er meer over. Wil je het hele seizoen meedoen, dan moet je voor 7 maart je team samenstellen. Maar ook daarna kun je je natuurlijk nog inschrijven. Word jij eerste??

Naast het spel vind je op de F1manager natuurlijk ook het laatste nieuws over de Formule 1, de statistieken, informatie over de teams, coureurs, de circuits en de stand en nog veel meer!

En heb je de overige onderdelen van FOK! al eens bezocht? Hieronder zetten we ze nog eens op een rijtje:

De Voetbalmanager

Op de voetbalmanager kun jij je eigen coach zijn. Meld je aan, stel een team samen en ook jij dingt mee naar de mooie prijzen. En uiteraard is hier ook het laatste sportnieuws te vinden.

De Weblog

De meest opvallende websites van het internet worden hier verzameld. Een team van webloggers struint de donkere hoeken van het immense web af en vindt de meest vreemde resultaten!

Het fotoboek

FOK!kers zijn ook maar gewone mensen. Dat blijkt wel uit het fotoboek. Hier kun je zien wie er meer op deze website rondhangt, met foto's, onthullende details en andere informatie.

Het forum

Een forum is een forum. Maar niet ieder forum heet het FOK!forum, wat met bijna 9 miljoen berichten één van de grootste fora van Nederland is. Veel plezier aldaar!