BB bewoners maken ruzie om Confrontatie

Lyndsey (pluisje)
Het ging er hard aan toe gisteravond.
Zowel in de Bungalow als in de Bunker moesten de bewoners aan de Artbags van Stop Aids Now werken. De groep die als eerste 4500 tasjes af had, had de Confrontatie gewonnen en mocht naar de Bungalow. De groepen hadden onderling afgesproken er geen wedstrijd van te maken, het was immers voor het goede doel.

Al snel bleek gisteren echter dat de Bunkerbewoners een stuk sneller en gemotiveerder aan het werk waren dan hun collega's in de Bungalow. Bungalowbewoners Stefan, Judith en Marc voelden zich wat ziekjes, en haalden hiermee het tempo behoorlijk omlaag.

Al snel ontstond er irritatie: De Bunker werkte veel sneller dan de Bungalow, en dat was niet afgesproken. De Bunkerbewoners wilden best rekening houden met de 3 zieken aan de overkant, maar vonden wel dat ze gewoon op hun eigen tempo door moesten gaan met het werk aan de tasjes. Als gebaar liet het Bunkerteam het laatste tasje van de 4500 onafgemaakt liggen, zodat er nog geen wissel zou zijn. De afspraak was tenslotte dat het team wat als eerste 4500 tasjes zou hebben zou winnen.

Big Brother steekt hier echter een stokje voor. Ook al zien de bewoners het dan niet als wedstrijd, het is er wel degelijk eentje. En aangezien de Bunkerbewoners veruit het hardste gewerkt hebben, ook toen er nog geen zieken waren in de Bungalow, hebben zij gewonnen.

En zo komt het dat Margriet, Jeanette, Judith, Marc en Stefan nu in de Bunker zitten en Ting, Laurens, Wouter, Mustapha en Daniela in de Bungalow. Dit natuurlijk tot groot ongenoegen van eerstgenoemden, die dit duidelijk laten blijken en de "tegenstanders" de wind van voren geven.