BB Arthur weer lekker bezig

Lyndsey (pluisje)
Arthur is de afgelopen dagen weer lekker bezig en zet op die manier heel wat bewoners tegen hem op.
Het is allemaal Dennis zijn schuld. Tenminste, dat vindt Arthur.
Barman Dennis vond het namelijk al een tijdje vervelend dat hij zo weinig contact had met Arthur en Ursula, en heeft hier al eens over gepraat met Wouter. Uiteindelijk vond hij het deze week toch eens tijd om hier wat aan te doen. Dennis is namelijk genomineerd, en er is dus een kans dat hij na donderdag vertrokken is, zonder deze kwestie opgelost te hebben.

Ursula staat wel open voor een gesprek en babbelt wat met Dennis. Dat de sfeer hiermee meteen weer optimaal is, is teveel gezegd, maar het begin is er. Totdat Arthur zich ermee gaat bemoeien. Wat Ursula wel niet in haar hoofd haalt om met Dennis te praten, vraagt hij zich af. Woedend is hij, tot grote verbazing van de meeste mede-bewoners. Hij had Ursula anders ingeschat, schreeuwt hij. Ook Ting, die het voor Dennis opneemt, en natuurlijk Dennis zelf, krijgen de volle laag.

Waarom? Ja, dat vragen zij zich ook af. Arthur blijkt Dennis een huichelaar te vinden. Dennis probeert nog maar eens met hem te praten, want hij wil toch wel graag weten waar hij deze titel aan te danken heeft. Arthur wil echter niet praten. "Volgende week wil ik praten, op mijn moment, maar niet op Dennis' moment."

Een verklaring voor de zoveelste woede-uitbarsting van Arthur zullen de bewoners dus niet krijgen. Misschien weet 'ie zelf eigenlijk ook niet helemaal waar hij mee bezig is?