BB herenigt Arthur en Ursula

Lyndsey (pluisje)
Een Dilemma voor de Big Brother Dames.
Ursula krijgt in de Dagboekkamer tekst en uitleg over de inhoud van dit Dilemma. Het komt er op neer dat zij naar de Bunker zal moeten verhuizen, en dat 2 Bunkerbewoonsters in haar plaats naar de Bungalow mogen. Wie dat worden, dat moeten de Bunkerbewoonsters zelf uitmaken.

Jeanette liet al eerder weten er behoorlijk doorheen te zitten, zeker na de dropping, en ook nu piept ze dit voorzichtig. De bewoonsters zijn unaniem: Jeanette verdient een plaatsje in de Bungalow. Margriet voelde zich vandaag niet lekker en had erg veel last van haar buik, en is dus ook even wat zwakker, zo zegt Ting. Natuurlijk zijn deze woorden goed bedoeld, maar Margriet wordt toch wel een beetje boos bij het horen van het woord "zwak". Enkele huilbuien van de verschillende dames verder is men het er dan toch over eens: Jeanette en Margriet gaan naar de Bungalow.

De vraag is waar dit, toch wel vreemde, Dilemma vandaan komt. En waarom wordt juist Ursula door BB aangewezen om naar de Bunker te verhuizen? Hopen zij op een beetje vuurwerk door Arhur en Ursula op deze manier te herenigen?