BB liveuitzending van Donderdag 31-10

Lyndsey (pluisje)
Er gebeurde vanavond weer het nodige in het BBhuis.
Laten we beginnen met de uitslag van de dropping: Zoals al verwacht werd kwamen Laurens en Judith als eerste aan in Almere en verdienden hiermee een Bungalowverblijf van één week voor hun team.

Ook werd bekend welke dame het huis moest verlaten. Was er vorige week al twijfel over de juistheid van de percentages, ook deze week was het verloop van de stemming weer erg dubieus te noemen. Aan het begin van de avond stond Daniela veruit bovenaan in de tussenstand van BB en stonden Ursula en Geesje vrijwel gelijk een groot aantal procenten achter Daniela. Een betrouwbare stand, zeker als je deze vergelijkt met de stand in de diverse internetpolls, die een zelfde beeld gaven.
Maar de eindstand, oh wat spannend, ze eindigden vlak bij elkaar! Daniela had 34,7%, Ursula 32,8% en Geesje 32,5%. Nou dat scheelt wel heel weinig, aldus Martijn Krabbé.
Dit beeld, aan het begin van de avond grote verschillen die vervolgens in de einduitslag bijna verdwenen zijn, is in vrijwel iedere stemming tot nu toe te zien geweest. Probeert Yorin het hier spannender te maken dan het is, of hangt BB-minnend Nederland echt massaal aan de telefoon in de laatste minuten dat er gestemd kan worden?

Tot slot was er ook deze week weer een SMS actie. De vraag was of de Bungalowbewoners de komende dagen als butler moeten dienen voor de bewoners in de Bungalow. Ook hier een zeer spannende uitslag: 51% van de stemmers zegt ja, 49% zegt nee.