Big Brother: 2 nieuwe bewoners

Lyndsey (pluisje)
Vanavond, tijdens de tweede liveuitzending, betraden twee nieuwe bewoners het huis.
Carmen en Ting hebben vanavond het huis betreden. Zij brachten hun eerste BB-tijd door op de geheime locatie in het buitenland en arriveerden, zo te zien behoorlijk nerveus, bij het huis in Almere.


Ting

In eerste instantie kwamen zij terecht aan de rijke kant van het huis, maar al snel gooide Martijn Krabbé roet in het eten: beide dames moesten vertrekken naar de gevreesde Bunker. Daar brak al snel lichte paniek uit, toen bleek dat er helemaal niet genoeg bedden waren voor twee nieuwe bewoners.

En inderdaad, Big Brother had even later nog een verrassing: De bewoners van de Bunker, Jeanette, Bo, Mustapha en Margriet, moesten één van de twee dames uitkiezen om te blijven. De ander moest terug naar de Bungalow. Jeanette werd door Martijn Krabbé uitgekozen om deze beslissing te maken en alhoewel zij liever Carmen bij zich zou houden, koos zij toch voor Ting. Ting zou een grotere aanwinst zijn voor de groep.

Het feit dat zij door de Bunkerbewoners werd afgewezen, leek Carmen niet veel te deren. Dolblij keerde zij terug naar de Bungalow.


Carmen

Volgende week zullen twee mannen het huis betreden en zal één van de vrouwen het huis moeten verlaten. Wie dat is wordt door de kijkers bepaald.

Wil je met anderen in discussie over Big Brother? Doe dat dan op ons BB4 forum