De eerste live-uitzending

Lyndsey (pluisje)
Vanavond was het zover: de eerste donderdagavond live-uitzending!
In de uitzending nam presentator Martijn de ontwikkelingen van deze week door met psycholoog Steven. Wat opviel is dat de bewoners erg veel aan elkaar zitten en erg close zijn geworden binnen korte tijd. Mustapha, die in eerste instantie buiten de groep viel, doet inmiddels ook leuk mee en lijkt zich uiteindelijk toch wel thuis te voelen in de groep.

Zoals eerder aangekondigd werd vanavond de groep in twee groepen verdeeld. Mustapha moest 3 bewoners kiezen die hij meenam de bunker in, Bo koos de 3 bewoners die bij hem in de bungalow mochten blijven.
De samenstelling van de teams is als volgt:
Bo, Laurens, Judith en Jeanette in de Bungalow tegenover Mustapha, Stefan, Margriet en Daniela in de Bunker.
De bewoners voor de bunker kregen enkele minuten de tijd om hun zogenaamde alarmtasjes te pakken en de Bunker te betreden.

Het eerste liefdeskoppeltje, Stefan en Daniela, zijn dankzij Mustapha in hetzelfde team gekomen. Gevolg hiervan is wel dat Daniela haar vriendin Judith moet missen, zij blijft in de Bungalow.

Uiteraard zijn er nog 12 potentiële Big Brother bewoners. Zij zitten in een luxe villa op een geheime locatie ergens in een zonnig buitenland. Twee van hen zullen volgende week het Big Brother huis betreden.