Big Brother 4: Bewoners overtreden regels

Lyndsey (pluisje)
Big Brother 4 is pas een paar dagen oud, maar nu al zijn er bewoners die de regels behoorlijk overtreden.
Zo blijkt Judith er een geheime code op na te houden, waarmee zij communiceert met de buitenwereld. Nadat Laurens haar hierop betrapt, volgt er een fluisterend gesprek tussen de twee bewoners, waarop Laurens aangeeft haar helemaal te snappen. Hou dus de beelden in de gaten, misschien is Laurens wel op een idee gebracht.

Ook Mustapha communiceert met de buitenwereld, en wel in het Duits. Nadat hij uitvoerig de reglementen nagelezen heeft, komt hij tot de conclusie dat communiceren in een andere taal niet verboden kan zijn, waarna hij zich naar een camera richt en in het Duits tot zijn familie spreekt.

Ook Daniela lijkt zich weinig aan te trekken van de regels. Het is immers verboden om electronische apparatuur het huis mee in te smokkelen, maar toch worden de bewoners midden in de nacht opgeschrikt door een alarm. Eerst wordt gedacht dat dit geluid afkomstig is van bijvoorbeeld de regie of de bewaking, maar al snel blijkt de reiswekker van Daniela dit alarm te veroorzaken. Niet alleen de wekker van Daniela houdt de bewoners overigens wakker, ook het gesnurk van met name Bo zorgt voor een slechte nachtrust.

Verder kwam er wat opvallend nieuws over de achtergronden van de BB-bewoners naar buiten. Zo blijkt Stefan in de porno-industrie werkzaam te zijn en heeft Laurens als beroepsmilitair in Srebenica gezeten. Jeanette heeft lange tijd een groep "verkeerde vrienden" gehad, waar drank en drugsgebruik aan de orde van de dag waren.

Op het BB4 forum kun je discussiėren over Big Brother in al haar facetten, op de FP aub alleen reacties op het betreffende nieuwsbericht. Offtopic reacties zullen negatief worden gemodereerd en verwijderd.