Blote man vecht met politie

Rick (rickmans)
bar_en_mar vertaalde een politierapport en gooide dat in de newssubmit:

Het voorval gebeurde om omstreeks 22:45 's avonds toen een agent met zijn hond onderweg was naar een oproep over een man die naakt over straat zou rennen. Toen de agent arriveerde, stond de man in de buurt van een rotonde op East A street in Tacoma (washington, U.S.A). De man zag de agent en begon te schreeuwen dat hij deze zou vermoorden. De agent parkeerde zijn wagen en riep de centrale op, voordat hij naar de man liep, om te vragen wat het probleem was en of hij deze eventueel kon helpen.

De man begon weer bedreigingen naar de agent te schreeuwen terwijl hij naar hem toe liep. De man zag de politiehond en dreigde om de hond te vermoorden. Hierna arriveerde 2 andere agenten. De eerste agent maande de man te stoppen, maar de man bleef schreeuwend en vloekend doorlopen. Toen de man nog ongeveer 3 meter van de agent verwijderd was hief hij zijn armen en balde zijn vuisten. De eerste agent maande de man wederom aan om te stoppen en toen deze dat niet deed gaf de agent zijn hond het bevel om de man te "neer te halen".

De man greep de hond bij zijn wurgriem en voorpoten,waarmee hij de luchttoevoer van de hond afsneed. De agent sloeg de man tegen de grond maar deze bleef de hond stug vasthouden.
De 3 agenten verloste de hond uit zijn benarde positie die op zijn beurt de man weer in zijn dijbeen beet. De man bleef doorvechten en krabbelde, iedere keer dat hij neergeslagen werd, wild met zijn armen zwaaiend weer overeind.

Een 4e agent arriveerde en spoot pepperspray bij de man in zijn ogen, maar de man bleef doorgaan. Hierna werd het idee geopperd om de man met een stungun "onschadelijk" te maken. De agenten werkte de man daarna tegen de grond om hem daarna de handboeien om te doen. Ambulancepersoneel nam de man daarna mee naar het ziekenhuis om hem daar te behandelen voor de verwondingen die hij had opgelopen door de stungun en bijtgrage politiehond.