Homepage voor saaie mannen

Wouter (WouterB)
Ben je een man en krijg je regelmatig van collega's en eventuele vrienden te horen hoe saai je bent? Dan is Dullmen.com misschien iets voor jou.

Over de hele wereld zijn er saaie mannen, die zich nu eindelijk verenigd hebben op deze website. Nadat je de zware toelatingstest heb afgelegd (je moet minimaal twaalf van de vijftien pittige vragen met 'ja' beantwoorden) mag je jezelf officieel 'dull man' noemen. Een bijbehorend certificaat is te downloaden.

Op de pagina tref je verder onder andere flauwe grappen aan ("Do you know why cannibals don't eat clowns? Because they taste funny."), aankondigingen van activititen (binnenkort bijvoorbeeld de Nationale wegenmap vouw-wedstrijd). Ook worden er gespreksonderwerpen gegeven voor het geval je uitgenodigd zou worden op een dineetje.

De site heeft al veel aandacht gekregen in onder andere Groot-Brittanie, India en Australie. Een bewijs dat saaiheid grensoverschrijdend is.

Let wel: het is een sexistische club. De site waaschuwt: "vrouwen zijn niet saai, ze zijn opwindend. We willen ze niet op onze ontmoetingsplaatsen. Het eerste dat ze daar gaan doen is het herinrichten van het meubilair"

Hoogtepunt op de site is de database van baggagebanden op luchthavens. En, voor elke reiziger van levensbelang, een antwoord op de vraag of baggagebanden links- of rechtsom draaien.