"De Bestorming" was nep

Jorma
Bij Planet Multimedia las ik dat de ontzettend groot opgezette 'bestorming' op het Big Brother huis, een fake actie was.
In een nieuwsgroep werd gisteren door de 'organisatie' verteld dat alles om een geintje was begonnen. Hoe snel zou je in de media kunnen komen? Nou ... héél snel dus.
De actie bestond uit het bestormen van het Big Brother huis. Er werd verzonnen dat er al 1300 aanmeldingen waren, voornamelijk studenten uit 19 verschillende verenigingen. De actie scheen te werken. Kranten, radio en tv waren allen geïnteresseerd. Ook ontstonden tegenacties -> men was het niet eens met een bestorming op het BB huis (dan hebben ze geen privacy meer! )

Sinds een paar dagen bestaat ook de site http://jump.to/debestorming niet meer, die is weggehaald door de webhoster Fortunecity. Veronica wordt ervan verdacht dat ze aan Fortunecity heeft doorgegeven dat de site een criminele samenzwering betrof.
Veronica kan nu rustig ademhalen, de geruchten gingen al dat ze erg nerveus was geworden van de plannen. Als 2000 man het huis zouden gaan bestormen, zou dat een leuke boel worden. De politie was niet van plan om voor 'elk wissewasje' op te komen dagen.