Formule1 news

Dennism
zo, hier mijn eerste posting en die brengt gelijk treurig en goed nieuws nl.

eerst het goede, als het goed is, is de grandprix van Belgie toch veilig gesteld, zie hier een gedeelte van het news;

Volgend jaar is er waarschijnlijk gewoon weer een Grand Prix van België. De hoogste justitiële instantie van dat land heeft beslist dat het verbod op tabaksreclame gedeeltelijk moet worden ingetrokken. Tijdens evenementen op wereldniveau wordt sigarettenreclame wel toegestaan. Daarmee lijkt de weg vrij voor de terugkeer van het Formule 1-evenement naar de Ardennen

Nu het slechte nieuws: Michael shumacher zal volgende week de grandprix van maleisie niet rijden, dit door complicaties van zijn blessure.

Michael Schumacher is er in Maleisië niet bij. De Duitse coureur moet nog enkele weken rust houden omdat hij kampt met ontstekingen aan beide knieën. Vandaag meldde een Italiaanse krant dat de Duitser er dit seizoen helemaal niet meer bij zal zijn en zelfs de voorbereidingen voor het komend seizoen in het gedrang komen. Schumachers woordvoerder Buchinger bevestigde vandaag dat beide knieën van de Ferrari-coureur ontstoken zijn, maar volgens hem is er een kleine hoop op een terugkeer van de Duitser in het weekeinde van 31 oktober tijdens de laatste Grand Prix in Suzuka.

voor de rest van het nieuw tjek hier formule1