Trailer: de laatste keer Henry Cavill in The Witcher

In het derde seizoen van Netflix-serie The Witcher is het de laatste keer dat Henry Cavill de rol van Geralt of Rivia speelt. Voor dit seizoen is een nieuwe trailer beschikbaar.

Terwijl de vorsten, magiërs en beesten van het continent met elkaar strijden om Ciri te vangen, duikt Geralt met haar onder, vastbesloten om zijn pas herenigde familie te beschermen tegen degenen die hen dreigen te vernietigen. Yennefer krijgt de verantwoordelijkheid om Ciri te helpen met het beheersen van haar magische krachten. Dit leidt ze naar het beschermde fort van Aretuza, waar ze hopen meer te ontdekken over de ware aard van Ciri’s magie. In plaats daarvan ontdekken ze dat ze beland zijn in een slagveld van politieke corruptie, duistere magie en verraad. Ze moeten terugvechten, alles op het spel zetten - of het risico lopen elkaar voor altijd te verliezen.

Het derde seizoen wordt uitgebracht in twee delen: afleveringen 1 t/m 5 verschijnen op 29 juni op Netflix, gevolgd door afleveringen 6, 7 en 8 op 27 juli.