Uitslag Vitesse - Excelsior

Vitesse heeft in het thuisduel tegen Excelsior niet weten te winnen. In een saaie wedstrijd tussen de beide ploegen werd het 0-0.

In de eerste helft tussen Vitesse en Excelsior viel er weinig te beleven in het Gelredome. Na rust was Vitesse wel dicht bij een treffer, maar dankzij reddingen van de Excelsior-doelman Stijn van Gassel bleef Excelsior de nul houden. Ook in het laatste half uur van de wedstrijd kon de thuisploeg niet scoren ondanks wat dreiging. Excelsior stelde daar weinig tegenover en daardoor bleef het 0-0 in de eredivisie.

Door het gelijkspel staat Excelsior nu op doelsaldo op de zestiende plaats achter FC Emmen, die eerder op de avond met 2-3 wist te winnen van sc Heerenveen. Vitesse staat op plaats dertien met maar drie punten voorsprong op Excelsior en FC Emmen.