Uitslag Sparta - SC Heerenveen

Het dit seizoen uitstekend draainde Sparta heeft vanavond een simpele overwinning geboekt op SC Heerenveen. Het werd 4-0 daarmee komt zelfs de vierde plaats op de ranglijst dichtbij.

Voor rust viel er weinig te beleven. Er waren maar een paar kansen maar die waren wel allemaal voor Sparta. Van Crooij en Saito scoorden niet maar Pinto deed dat wel met een prachtig diagonaal schot in de kruising.

Ook in de tweede helft dicteerde Sparta maar nu was het een stuk trefzekerder. Namli kon ongehinderd naar het doel dribbelen en zo de 2-0 scoren en Sambo zorgde met uithaal voor de derde treffer. Het was Van Crooij die de eindstand op 4-0 bepaalde.