Uitslag Feyenoord - RKC

Feyenoord is weer een stapje dichter bij de landstitel. In de thuiswedstrijd tegen RKC wonnen de Rotterdammers eenvoudig met 5-1.

Feyenoord kreeg direct al goede kansen om snel de score te openen tegen RKC en dat was vooral te danken aan RKC-doelman Etienne Vaessen. Net voor het half uur kwam Feyenoord verdiend op voorsprong al was daar wel een eigen doelpunt van Yassin Oukili. Daarna ging het snel en na 45 minuten spelen stond Feyenoord op een 3-0 voorsprong door doelpunten van Igor Paixão en Quilindschy Hartman.

In de tweede helft wist Paixão nogmaals te scoren en ook Feyenoord-spits Santiago Gimenez vond het net in de tweede helft. Halverwege de tweede helft zorgde Julen Lobete voor de eretreffer van RKC.

Door de zege van Feyenoord blijft het verschil tussen Ajax en PSV op acht punten met nog zes wedstrijden te gaan in de eredivisie.