Vrouw met grootste lippen zoekt JOU!

De vrouw met de grootste lippen ter wereld is naarstig op zoek naar de ware liefde. Tot nu toe heeft ze wel online aanbidders, maar is ze nog niemand tegen gekomen die daadwerkelijk een relatie met haar wil.

Andrea Emilova Ivanova heeft bijna €24.000 uitgegeven aan 43 cosmetische ingrepen, waaronder vier nieuwe hyaluronzuurinjecties in haar jukbeenderen. De 25-jarige ondergaat maandelijks meerdere behandelingen om de titel van 's werelds grootste lippen te behouden. Ze is vastbesloten haar lippen nog verder te vergroten.

Andrea heeft veel aandacht gekregen op internet, maar heeft nog geen geluk in de liefde gevonden. Ze is nu bereid om mee te doen aan een realityshow zoals "De Bachelor" om de liefde van haar leven te ontmoeten. Hoewel ze veel mannelijke bewonderaars heeft, zijn er - gek genoeg - ook mannen die haar vreemd en gek vinden (lipshamers? - red.)

Ondanks haar bereidheid om deel te nemen aan een realityshow, heeft Andrea geen hoge verwachtingen van het vinden van de perfecte man. Ze is echter vastbesloten om hem te verrassen met haar goede gedrag en manieren. Dit zal tevens een persoonlijk experiment zijn om te zien of een vrijgezel geïnteresseerd zou zijn in deze dappere vrouw met 'verbeteringen'.

Interesse? (foto: Andrea Ivanova)
Interesse? (foto: Andrea Ivanova)