Moeder vermoord en kind gevonden in alligatorbek

Een vermissingszaak van een peuter in Florida eindigde tragisch, toen het lichaam van het kind vrijdagavond in de bek van een alligator werd gevonden. Taylen Mosley, 2 jaar oud, werd vermist sinds donderdagmiddag. Zijn moeder, de 20-jarige Pashun Jeffery, werd in haar appartement dood aangetroffen met meerdere steekwonden. Het lichaam van de peuter werd gevonden in Lake Maggiore, in de buurt van Dell Holmes Park.

De vader van Taylen, Thomas Mosley, werd kort na de ontdekking van het lichaam van Pashun aangemerkt als verdachte. Hij had zichzelf met snijwonden aan handen en armen in het ziekenhuis gemeld. Mosley wordt nu beschuldigd van twee moorden: die op zijn zoon en die op Pashun Jeffery.

Politieagenten vonden het lichaam van de peuter nadat ze een alligator met "een object in zijn bek" zagen in Lake Maggiore. Ze schoten de alligator dood, waarna het dier het lichaam van het kind losliet. Duikteams werden ingezet om de omgeving verder te onderzoeken.

Hoewel het lichaam van Taylen is gevonden, is het nog onduidelijk hoe de jongen om het leven is gekomen en of hij al dood was voordat hij in het meer terechtkwam. Politiechef Anthony Holloway betuigde zijn medeleven: "We vinden het jammer dat het op deze manier moest eindigen."

Familieleden van Taylen en Pashun herinneren zich de twee met liefde. "Ze hield echt van Taylen," zei Lakita Denson, een familielid. Theo Brickhouse-Sails voegde eraan toe: "Taylen was een prachtig jongetje, lief en zorgzaam."