Preloaden Diablo IV Early Access bèta is begonnen

Voor Diablo-fans die een pre-order hebben staan voor het nieuwste deel uit de befaamde actie-RPG serie is er sinds gister al een mogelijkheid om de game te preloaden. De gesloten beta gaat morgen van start, liefhebbers kunnen dan demonisch gespuis slopen tot en met maandag 20 maart 20:00 's avonds.

Tijdens de beta kunnen spelers kiezen uit drie klassieke classes, Barbarian, Rogue en Sorcerer. Je kunt lekker losgaan in de eerste paar uur van de campaign, in de locatie Fractured Peaks, waar ook de eerste world boss Ashava op je wacht. Preloaden doe je gewoon via de Battlenet-app. 

Heb je Diablo IV niet gepreordered omdat je eerst wil weten of het wat voor je is? Geen zorgen, volgend weekend start er een open beta voor iedereen, van 24 maart tot en met 27 maart. Je kunt de game dan alvast preloaden vanaf woensdag 22 maart. Deze open beta fase biedt tevens alle mogelijke classes om uit te proberen, dus naast bovengenoemde ook nog de Necromancer en de Druid. De volledige release van Diablo IV verschijnt in juni van dit jaar.